Frokostmenu​

Smørrebrød​

Lun stegt sild

DKK 65,-​

Marineret sild

DKK 62,-​

Karry sild

DKK 62,-​

Varm rødspættefilet m/remoulade

DKK 85,-​

Varm rødspættefilet med håndpillede rejer

DKK 99,-​

Krabbesalat på ristet franskbrød

DKK 72,-​

Håndpillede rejer m/mayonnaise

DKK 78,-​

Æggemad med håndpilede rejer​

DKK 78,-​

Kartoffelmad m/ løg og bacon

DKK 68,-​

Hønsesalat med svampe og bacon

DKK 69,-​

Roastbeef m/løg og remoulade

DKK 72,-​

Lun leverpostej m/surt

DKK 66,-​

Ribbensteg m/ surt og rødkål

DKK 77,-​

Frikadeller med surt og rødkål

DKK 77,-​

Tatar med æggeblomme

DKK 98,-​

Pariserbøf med æggeblomme

DKK 109,-​

Gammel ost med fedt og sky

DKK 65,-​

Friturestegt Camembert

DKK 65,-​

Allé kroens Platte – (Min. 2 kurverter, pris pr. Person)

  • ​Sild
  • ​Varmrødspættefilet m/remoulade
  • ​Hønsesalat
  • ​Roastbeef m/løg og remoulade
  • ​Ribbensteg m/surt og rødkål
  • Brie m/radise

DKK 175,-​

Aalborg akvavit

Aalborg Dild Akvavit
​Aalborg Dild Akvavit er en let og elegant oplevelse inden for Aalborg Akvavits krydderfamilie. Den byder på noter af frisk grøn dild og en anelse citron på en krydret baggrund af dildfrø, mens der i eftersmagen desuden fornemmes et behageligt mildt strejf af anis. Både duft og smag er omhyggeligt sammensat, så Aalborg Dild Akvavit passer perfekt til lette skaldyrs- og fiskeretter.

Aalborg Jubilæums Akvavit
​Aalborg Jubilæums Akvavit er skabt som en hyldest til Isidor Henius - den mest betydningsfulde person for udviklingen af den danske akvavittradition. Det er en fyldig, blød og imødekommende luksusakvavit baseret på krondild og koriander med en elegant finish af amerikansk hvideg.

Aalborg Porse Snaps
​Aalborg Porse Snaps er en rigtig specialitet inden for ​Aalborg Akvavits krydderfamilie. Den er fremstillet af frisk dansk porse og desuden krydret med rosmarin, sherry og eg. Dette giver den en let, bitter, men afrundet smag, der er markant anderledes end de øvrige Aalborg Akvavit-varianter. Smagsoplevelsen er karakterfuld og krydret, hvilket gør ​Aalborg Porse Snaps til den ideelle ledsager til osten.

Aalborg Export Akvavit

Aalborg Export Akvavit er den klassiske, gyldne danske akvavit. Den blev lanceret tilbage i 1913, og som navnet antyder, var den oprindelig især tiltænkt export. I dag er Aalborg Export Akvavit en fast gæst på de danske frokostborde. Og forståeligt nok. Med et alkoholindhold på 38% og en elegant afrunding med madeira er Aalborg Export Akvavit en både lettilgængelig og smagfuld oplevelse.

Harald Jensen Akvavit
​Harald Jensen Akvavit er en rigtig "herreakvavit", skabt af livsnyderen, brændevinsbrænderen og kunstmaleren Harald Jensen i 1863. Med sin kreative og eksperimenterende tilgang skabte han en akvavit, der på mange måder var usædvanlig for sin tid. ​Harald Jensen Akvavit er således krydret med blandt andet anis, allehånde, pomerans og ingefær. Og heldigvis for det, resultatet er en samme tid klassisk og kompleks krydret akvavit, der byder på mange spændende smags- og duftnoter.

Aalborg Taffel Akvavit

Aalborg Taffel Akvavit er akvavittens ukronede konge - den originale krystalklare danske kommenakvavit. Det var brændevinspioneren Isidor Henius, der i 1846 første gang satte flasken med den karakteristiske rød-hvide etiket på frokostbordet. Og dér har den holdt sig lige siden. Aalborg Taffel Akvavit - eller Rød Aalborg, som den også kaldes - er fortsat Danmarks mest populære spiritus. 

Aalborg Nordguld Akvavit

Aalborg Nordguld Akvavit er en gylden luksusakvavit med sin helt egen historie. Smagen har været mere end 50 millioner år undervejs, idet hver eneste flaske indeholder et destillat af ægte rav, som med sine unikke smagsnoter fremhæver det delikate samspil mellem kommen og dild. Ravets olier giver desuden fylde og understøtter smagen med en let undertone af harpiks, fyr og citrus. Endelig er Aalborg Nordguld Akvavit lagret på spanske Olorososhrerry-fade, hvilket giver en blød og harmonisk afrunding. 

Lysholm Linie Aquavit

Lysholm Linie Aquavit​​ har igennem et par århundreder hørt til blandt Nordens allermest populære akvavitter med sin bløde, harmoniske og runde smag, som er resultatet af en unik modningsproces på en 4-5 måneders lang rejse fra Oslo over Ækvator til Sydney og retur. Sejlturens længde, søens rulninger, temperatursvingningerne og havluften har været hemmeligheden bag Lysholm Linie Aquavit​ succes, lige siden den norske brig "Trondheims Prøve" i 1805 var på handelsrejse i Ostindien. 

Køkkenets åbningstider

​Mandag:​

Lukket​​

​​Tirsdag:

12.00 - 16:00

​Onsdag:​

12.00 - 16:00

​Torsdag:​

12.00 - 16:00

​Fredag:​

12.00 - 16:00

​Lørdag:​

12.00 - 16:00

​Søndag:​

12.00 - 15.00​

Køkkenet har lukket mellem kl.16.00 - 17.00.​

ÅBNINGSTIDER I KØKKENET om aftenen:

Mandag:

Lukket

​​Tirsdag:

17.00 - 20:30

​​Onsdag:

17.00 - 20:30

​​Torsdag:

17.00 - 21:00

​​Fredag:

17.00 - 21:00

​​Lørdag:

17.00 - 21:00

​​Søndag:

Lukket

Om søndagen serveres der koldt bord og køkkenet har kun åben fra 11.30 - 15.00

Traditionelt dansk smørrebrød til frokost og klassiske danske retter om aftenen