Frokostmenu​

Lun stegt sild

DKK 64,-​

Marineret sild

DKK 61,-​

Karry sild

DKK 61,-​

Varm rødspættefilet m/remoulade

DKK 85,-​

Varm rødspættefilet m/rejer og asparges

DKK 98,-​

Gravet laks m/dressing

DKK 89,-​

Rejer m/mayonnaise

DKK 72,-​

Lun leverpostej m/surt

DKK 65,-​

Roastbeef m/løg og remoulade

DKK 69,-​

Hønsesalat med svampe og bacon

DKK 68,-​

Tatar med æggeblomme

DKK 98,-​

Pariserbøf med æggeblomme

DKK 109,-​

Kartoffelmad m/ løg og bacon

DKK 65,-​

Ribbensteg m/ surt og rødkål

DKK 75,-​

3 stk. Håndmadder

DKK 95,-​

Camembert

DKK 62,-​

Gammel ost m/ fedt og sky

DKK 65,-​

1 stk smørrebrød - Æggemad med rejer

DKK 75,-​

Allé kroens Platte – (Min. 2 kurverter, pris pr. Person)

  • ​Sild
  • ​Varmrødspættefilet m/remoulade
  • ​Hønsesalat
  • ​Roastbeef m/løg og remoulade
  • ​Ribbensteg m/surt og rødkål
  • Brie m/radise

DKK 175,-​

Køkkenets åbningstider

​Mandag:​

Lukket​​

​​Tirsdag:

12.00 - 16:00

​Onsdag:​

12.00 - 16:00

​Torsdag:​

12.00 - 16:00

​Fredag:​

12.00 - 16:00

​Lørdag:​

12.00 - 16:00

​Søndag:​

12.00 - 15.00​

Køkkenet har lukket mellem kl.16.00 - 17.00.​

ÅBNINGSTIDER I KØKKENET om aftenen:

Mandag:

Lukket

​​Tirsdag:

17.00 - 20:30

​​Onsdag:

17.00 - 20:30

​​Torsdag:

17.00 - 21:00

​​Fredag:

17.00 - 21:00

​​Lørdag:

17.00 - 21:00

​​Søndag:

Lukket

Om søndagen serveres der koldt bord og køkkenet har kun åben fra 11.30 - 15.00

Traditionelt dansk smørrebrød til frokost og klassiske danske retter om aftenen