Dagens ret​

Tirsdag: Flæskesteg med sovs og kartofler.​ 129,- kr

Onsdag: Helstegt rødspætte med persillesovs / smørsovs - svingende pris

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs. 99,- kr / 119,- kr (Portion / ad libitum)

Fredag: Helstegt oksetyndsteg med peber- eller bearnaisesovs. 185,- kr

Lørdag: Helstegt oksemørbrad med peber- eller bearnaisesovs. 195,- kr

Søndag: Stort koldt bord​. 149,- kr

​ÅBNINGSTIDER

​Mandag:​

Lukket​​

​​Tirsdag:

11.30 - 21.00​

​Onsdag:​

11.30 - 21.00​

​Torsdag:​

11.30 - 21.00​

​Fredag:​

11.30 - 21.00​

​Lørdag:​

11.30 - 21.00​

​Søndag:​

12.00 - 16.00​

Køkkenet har lukket mellem kl.16.00 - 17.00.​

Om søndagen serveres der koldt bord og køkkenet har kun åben fra 11.30 - 15.00

Traditionelt dansk smørrebrød til frokost og klassiske danske retter om aftenen