Dagens ret​

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs. 109,- kr / 129,- kr (Portion / ad libitum)

Fredag: Stegt flæsk med persillesovs. 109,- kr / 129,- kr (Portion / ad libitum)

Lørdag: Helstegt oksemørbrad med peber- eller bearnaisesovs. 210,- kr

Søndag: Stort koldt bord​. 159,- kr (På ubestemt tid vil det ikke være muligt at få koldt bord grundet corona virus. Det vil være muligt at få Allé Kroens søndags platte eller et udvalg af vores lækre smørrebrød)

Køkkenets åbningstider

​Mandag:​

Lukket​​

​​Tirsdag:

12.00 - 20:30​

​Onsdag:​

12.00 - 20:30​

​Torsdag:​

12.00 - 21.00​

​Fredag:​

12.00 - 21.00​

​Lørdag:​

12.00 - 21.00​

​Søndag:​

12.00 - 15.00​

Køkkenet har lukket mellem kl.16.00 - 17.00.​

Om søndagen serveres der koldt bord og køkkenet har kun åben fra 11.30 - 15.00

Traditionelt dansk smørrebrød til frokost og klassiske danske retter om aftenen