buffet 2 buffet 2 buffet 2 buffet 2 buffet 2

 Inkl. 5 timers vinarrangement

Buffet nr. I

Varmrøget laks anrettet på kold porrecreme
 
Roulade af sandart, med fyld af tigerrejer anrettet på tomatbasilikumsalsa

Medaillon af hellefisk med kold jordskokke-
Noilly Pratcreme

Klassisk hønsesalat med røgede kartofler
og friterede gulerødder

Koreandergravad okseinderlår med agurkecreme

Cajunstegt kalvecülotte med ostegratinerede kartofler

Sprødstegt svinekam stegt med frisk rosmarin og enebær

Limebagt poussin med grønsager i limesmør

Quiche Lorraine med bacon, champignon og porrer

Pastasalat med spinat og creme fraiche

Årstidens grønne salat

Indbagt bondebrie med solbærkompot

Citrusmarengstærte

Hjemmebagt ciabattabrød, rugbrød, kiks og smør

Pris pr. couvert kr. 575,-



Buffet nr. III
Røget lakseroulade svøbt i noritang og tomatkrydderurtecreme

Carpaccio af sværdfisk med citrusolie og æblegrapechutney

Artiskokbunde fyldt med krabbesalat og fiskerogn

Rimsaltet torskefilet anrettet på  balsamicorødbeder
og rødbedefrites

Vol au vent med fyld af andelevermousse og portvinssky

Løvrøget kalkunbryst hertil tranebær og valnøddedressing

Antoniussvinemørbrad med fyld af perlehøne,
hertil orangecreme

Svampefarseret dyrefilet indpakket i savoykål

Vagtler med ferskensauce og sauterede grønsager

Oksemørbrad stegt med pistacier på bund af bagte majroer, svampe og rødløg

Tærte af grønne asparges

Kartoffelsalat med broccolibuketter og radiser

Årstidens håndplukkede salat

Udvalg af Italienske oste med grønt

Sambucakage

Hjemmebagt ciabattabrød, rugbrød, knækbrød og smør

Pris pr.couvert kr. 675,-
Buffet nr. II

Indbagte skaldyr i hummerbisque
 
Birkesbagt rødfisk på marineret rucolasalat

Grillede fiskespyd med avocadosalsa

Ovnbagt parmaskinke, anrettet på melonconfit
med grissinistænger

Poulardeterrine med tranebærkompot

Porrefarseret kalvefilet med sennepskornsauce

Hvidløgspickeret lammesteg med auberginecaviar og tzaziki

Oksemignoner anrettet på bagte rodfrugter
maskeret med portvinsglace

Grønsagstærte med soltørrede tomater og rødløg

Græsk bondesalat med Calamataoliven

Årstidens marinerede grønsager
med citron og frisk rosmarin

Danske egnsoste med piment og vindruer

Ovnbagte pærer med mandelmarsala

Hjemmebagt ciabattabrød, rugbrød, kiks og smør

Pris pr. couvert kr. 575,-


Carverybuffet
Grillerede tigerrejer med papaya og koreander

Thailandske krabbefrikadeller med sur-sødsauce

Perlehønebryst farseret med røget laks

Helstegt oksehøjreb

Helstegt vildsvinekølle

Østershatteportvinssauce

Estragoncremesauce

Solbærsauce tilsmagt med Creme de Cassis

Indbagt ratatouille

Ostegratineret grønsagstårn

Pommes Rosette

Ovnbagte kartofler med friske krydderurter

Coleslawsalat med pinjekerner

Spinatsalat med frisk chili, pærefileter og ristede sesamfrø

Ostesymfoni med melonsalat

Irish Coffeemousse anrettet i portionsglas med Kahlua og moccabønner

Hjemmebagt ciabattabrød, rugbrød, kiks og smør

Pris pr. couvert kr. 675,-



Vedrørende afbestilling

Kontakt Info

Allékroen ApS
v/Pierre Conradi
Alléen 56A
2770 Kastrup
Danmark

Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside: www.allekroen.dk
Telefon: 3251 9162
 

Find Kroen

kroen 4b
Klik på billedet !

 

Kanal1

 conradis bar 1

Andet

 

 

Andre links

 

   Alle Kroen Dansle lmrke